Поліція Донеччини зірвала сходку криміналітету у Святогірську, влаштувавші "гарячий прийом"

28.08.2016 19:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Поліція Донеччини зірвала сходку криміналітету у Святогірську, влаштувавші "гарячий прийом"

Поліцейські влаштували "гарячий прийом" "злодіям у законі", які прибули до Святогірську зі всієї України та країн СНД на поховання відомого авторитета "Льохи Краснодонського". На цей час до поліцейського відділку доставлені більше 100 чоловік, вилучено зброю та наркотики, пише відділ комунікації поліції Донецької області.

За оперативною інформацією сьогодні до Донеччини мали приїхати більше 300 кримінальних авторитетів з кількох країн на поховання одного зі своїх представників, донецького "злодія у законі" Олексія Сальникова ("ЛьохиКраснодонського"), який помер від передозування наркотиками.

Аби не дати можливості криміналітету скористатись нагодою та провести на Донеччині "сходку", правоохоронці спрацювали на випередження та розгорнули превентивну спецоперацію на території Слов’янського району.

Силами спецпідрозділу та кримінальної поліції ГУНП в Донецькій області, спільно з представниками СБУ було організовано ретельну перевірку осіб та транспорту на в’їзді до курортної зони.

Перший кортеж кримінального світу було зупинено ще вчора ввечері. "Злодії у законі" приїхали не з порожніми руками, під час огляду їх машин співробітниками поліції було вилучено мисливську рушницю, набої, битки. 40 чоловік були доставлені до Слов’янського відділу поліції для встановлення особи та перевірки за базами розшукуваних.

Вже сьогодні в одному з ресторанів Святогірська поліцією було затримано решту представників криміналітету - 70 чоловік, раніше неодноразово судимих за тяжкі та майнові злочини. Наразі на місці тривають слідчо-оперативні дії. У кількох чоловік виявлені при собі наркотики.

Завдяки проведеним профілактично-оперативним заходам наважились "засвітитися" на похованні далеко не всі кримінальні "зірки". Від очікуваних 300 чоловік до Донеччини прибула лише половина гостей. Незважаючи на посилену конспірацію, до якої вдалися "вершки" злочинного світу, решта оцінили ризик бути затриманими поліцією Донеччини вище ніж кримінальні закони та можливість втратити свій "авторитет" у злочинному світі.

Серед присутніх вже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх та колишніх "смотрящих" з окупованих міст. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язки з представниками незаконних збройних формувань та можливі канали співпраці з терористами.


Фото: https://dn.npu.gov.ua

Теги: Донбасс, Святогорск, полиция
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх