Найближчі три доби поліція Донеччини працюватиме у посиленому режимі

30.08.2016 19:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Найближчі три доби поліція Донеччини працюватиме у посиленому режимі

Всього на контрольованій території Донеччини з 1 вересня запрацюють понад 550 шкіл, в них вчитимуться більше 150 тисяч дітей. Навіть в умовах некомплекту правоохоронці готові й будуть забезпечувати безпеку кожної дитини.

Тільки-но завершилась нарада начальника ГУНП в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна з керівниками оперативних служб та підрозділів з визначення першочергових завданнь на цей період.

Напередодні 1 вересня правоохоронці перейшли на посилений варіант несення служби. У заходах безпеки задіяно весь особовий склад поліції області. Безпосередньо у День знань на вулиці для забезпечення публічного порядку вийдуть до 1,5 тисяч поліцейських, крім того на чергування до кожної з 550 шкіл буде спрямовано співробітника поліції.

31 серпня та 1 вересня на території Донеччини проходитиме оперативно-превентивне відпрацювання. Безпеку та спокій мешканців Донеччини цілодобово охоронятимуть додаткові сили поліції. Створено бронегрупи, які патрулюватимуть міські вулиці разом з групами швидкого реагування та патрульною поліцією – у тих містах, де вона працює.

Відділ швидкого реагування та батальйон спецпризначення ГУНП в Донецькій області перебувають у стані бойової готовності та можуть бути швидко перекинуті у будь-яку точку регіону. Спецтехніка готова до виїзду.

Сьогодні кожний підрозділ пройшов інструктаж та заступив на охорону публічної безпеки. Також посилено контроль на блокпостах регіону. Автошляхи, особливо на лінії розмежування, патрулюють «мобільні блокпости».

У зоні найбільшої уваги поліції – населені пункти на лінії розмежування. Тут працюватимуть 37 шкіл, куди ходитимуть 6,5 тисяч дітей. Наразі триває обстеження території шкіл спільно з ДСНС на предмет наявності вибухонебезпечних предметів.

У подібному режимі поліція працюватиме не тільки 1 вересня, але й увесь навчальний рік, аби діти мали змогу вчитися та розвиватися у безпеці. Потужні превентивні заходи не припинятимуться доти, поки цього потребує сьогодення.



Теги: Донбасс, полиция,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх