Протягом всього вересня на Донеччині у кожній школі проводитимуть "Уроки миру та "Уроки безпеки"

01.09.2016 12:09
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Протягом всього вересня на Донеччині  у кожній школі проводитимуть "Уроки миру та "Уроки безпеки"

З самого ранку біля кожного навчального закладу чергували екіпіровані патрулі поліції та співробітники, які відповідають за безпеку дорожнього руху. Ніяких надзвичайних ситуацій та порушень громадського порядку не допущено.

Очільник поліції Донеччини сьогодні вітав із Днем знань дітей, позбавлених батьківської турботи – вихованців маріупольської школи-інтернату №2. Тут навчаються діти зі всієї області, в тому числі з прифронтових та окупованих міст. У цей важливий день поряд з ними немає дбайливих матусь, але малечу приїхала підтримати поліція. В’ячеслав Аброськін подарував дітям комп’ютерний клас, придбаний на кошти від благодійної акції міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

До учнів, які мешкають поблизу лінії бойових дій, у Чермалику, Мар’їнці, Красногорівці, Гранітному, Світлодарьскому, Торецьку та інших прифронтових населених пунктах, сьогодні вирушили керівники обласного главку поліції. У кожного було дві місії - привітати дітей з початком нового навчального року і, що для правоохоронців найважливіше, нагадати про правила безпеки.

Відсьогодні і протягом всього вересня у кожній школі проводитимуть «Уроки миру» та "Уроки безпеки". Цей новий «предмет» є необхідністю для дитинства у зоні АТО. Важливо, щоб у будь-який екстреній ситуації діти знали, як себе поводити та куди звертатись.



Теги: Донбасс, праздник, школа, полиция
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх