Де сьогодні стріляли в зоні АТО

03.09.2016 18:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Де сьогодні стріляли в зоні АТО

Сьогодні, 3 вересня, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися у Верхньоторецькому з великокаліберних кулеметів. А з автоматичних станкових та підствольних гранатометів - в напрямку позицій сил АТО в районах Авдіївки та Ясинуватої.
На Маріупольському напрямку поблизу Мар’їнки о першій годині ночі активізувався снайпер. Станом на 18:00 на Луганському напрямку "режим тиші" зберігається, повідомляє прес-центр штабу АТО, підкреслюючи, що українські військовослужбовці неухильно дотримуються Мінських угод.
"Збройні Сили України продовжують проводити заходи бойової підготовки в бойових підрозділах та підрозділах забезпечення, які виконують завдання в районі проведення АТО та на другому, третьому рубежах оборони. А саме: злагодження екіпажів, розрахунків, підрозділів, також триває робота мобільних тренувальних груп та заняття із вогневої, спеціальної підготовки. Основні зусилля зосередженні на нарощуванні бойових спроможностей та вдосконаленні підготовки особового складу підрозділів. На першому оборонному рубежі продовжується робота щодо удосконалення інженерного обладнання позицій", - повідомляє прес-центр.



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх