Донбаський фронт: де окупанти тримають "Гради" та що їм прислала Росія

03.09.2016 11:43
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Донбаський фронт: де окупанти тримають "Гради" та що їм прислала Росія

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що російське окупаційне командування на тимчасово окупованих територіях сходу України використовує “режим тиші” та, відповідно, підрозділи, які тимчасово виведені в тил, для облаштування об’єктів військової інфраструктури на території українських підприємств, обладнання та матеріально-технічні засоби яких були вивезені до Росії.

З 1 вересня ц.р. активізовано облаштування сховищ для зберігання боєприпасів, озброєння та військової техніки на територіях ВАТ “Топаз” (Донецьк, вул.Соколина 1а) та ВАТ “Юність” (Краснодон, пр-т 60 річчя СРСР), технологічне обладнання та матеріальні засоби яких були вивезені до Росії раніше.

На цей час основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, ротації передових підрозділів, поповненні запасів боєприпасів, удосконаленні фортифікаційного обладнання:

з н.п.Мічуріне до н.п.Тельманове перекинуто до двох танкових рот танкового батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ;

у районі н.п.Голубівське проведено інженерне обладнання передових позицій 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ;

до 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ прибуло 50 осіб молодого поповнення. 7-10 вересня ц.р. запланована ротація особового складу на передових позиціях 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.

Встановлено чергові факти постачання пально-мастильних матеріалів з території РФ: 2 вересня ц.р. до н.п.Краснодон переміщено чотири цистерни з пально-мастильними матеріалами.

Також українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм, самохідних артилерійських установок та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Луганськ, Обозне, Шевченко, Октябрьське, Кузнєцово-Михайлівка та Донецьк.

Читайте также:

Українськая розвідка назвала військовослужбовців ЗС Росії, які беруть участь у бойових діях на Донбасі

Бойовик підірвався в зоні АТО, мінуючи "сіру зону"

Режим припинення вогню окупанти Донбасу активно використовують для проведення прихованого мінування

У зоні АТО - війна розвідок та придушення



Теги: , Донбасс, , оккупация, АТО, военная техника
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх