На території Волноваської школи затримали чоловіка з наркотиками

03.09.2016 21:14
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На території Волноваської школи затримали чоловіка з наркотиками

Школярі вже відзначили свято початку навчального року, але правоохоронці продовжують патрулювати території біля навчальних закладів. Так, на території Волноваської школи №3 поліцейськими був затриманий чоловік в кармані, якого знаходився згорток з наркотичною речовиною.

Правоохоронці патрулюючи територію навколо навчальних закладів помітили підозрілого чоловіка. При перевірці документів та особистому огляді у нього було виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

На питання поліцейських чому він знаходився із забороненими речовинами та території школи, чоловік відповісти не зміг.

Затриманий зізнався, що в згортку знаходиться конопля, яку він зберігав виключно для особистого користування без мети збуту. Вилучену речовину відправлено на експертизу.

В даний час за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Поліцейські направляють максимум зусиль для того, щоб вберегти дітей від будь яких загроз, в тому числі від підозрілих осіб, які нарікають дітей на небезпеку, підкреслює Волноваський ВП ГУНП в Донецькій області.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх