"Вату плющить"- блогер опублікував свіжі фейки від "ДНР

06.09.2016 15:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"Вату плющить"- блогер опублікував свіжі фейки від "ДНР

Так звані офіційні ресурси терористів з "ДНР" та "ЛНР" продовжують поширювати неймовірні за своєю фантазією фейки. Але головна тема у них незмінна – Україна.

Про це, як пише znaj.ua, повідомив блогер Дмитро Вовнянко у Facebook. Посібники бойовиків розповсюджують інформацію, що за відмову йти на службу до Збройних сил українців нібито розстрілюють. Все це відбувається на тлі повідомлення "героя" терористів Ігоря Стрєлкова, що на окупованих територіях повсюди воюють російські підрозділи, а гроші на це йдуть з бюджету РФ.

Бойовик на Донбасі скаржаться, що СБУ встановлює їх особи та зламує сторінки у соцмережі, а нібито українські диверсанти "підірвали пам'ятник загиблим терористам". Бандити все більше розчаровуються у підтримці РФ, адже вже 38% росіян виступають за невтручання їх країни в конфлікт на Сході України.

"Вату плющить – Україна відміняє урочисті лінійки на 1 вересня. Без лінійок – не життя! Українські учні вивчатимуть історію в якій "громадянська війна" - це війна Російсько-Українська, а совок – "більшовицька окупація". Вата в шоці!" - наголошує блогер.

В цей же час адепти "русской весны" жебракують в мережі та записують сльозливі ролики, щоб їм надсилали більше грошей, у відповідь чують "Идите работать!". Незмінним у інформаційному полі бойовиків лишається те, що американці і канадці готують українських снайперів для вбивства мирних мешканців на Донбасі. Однак останнім часом серед терористів все частіше з'являються повідомлення про те, що воїни АТО протягом тижня не стріляють по їх позиціям.


Фото: politeka.net/

Теги: Украина, Донбасс, , ЛНР, фейк
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх