Донбас: за згвалтування неповнолітньої чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі

07.09.2016 10:46
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

До Дзержинського (Торецького) міського суду скеровано обвинувальний акт відносно чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні 16-літньої дівчини.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказі провини 51-річного мешканця Торецька, який у січні поточного року, зґвалтував неповнолітню.

Чоловік запропонував дівчині підвезти її до дому. Деякий час возив містом, заїхав до магазину, де купив спиртне та шоколад, а потім повіз у безлюдне місце.

В подальшому, ґвалтівник, застосовуючи фізичне насилля до жертви, проти її волі, вступив з нею у статеві зносини природнім та неприроднім шляхом.

Про те, що з нею сталося, дівчина розповіла хрещеній та батькам, які звернулися до Торецького відділення поліції.

Зловмиснику інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої) ч.2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) КК України.

Доки проводились першочергові слідчі дії, чоловік поводив себе зухвало, вини не визнавав. Проте, коли був викликаний для повідомлення про підозру у вчиненні вказаних злочинів, він покинув місто та почав переховуватися.

5 серпня обвинувачуваного було затримано. Цього ж дня, за клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На теперішній час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт у відношенні ґвалтівника спрямований для розгляду до суду, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.



Теги: Донбасс, Дзержинск, суд, насильник, Торецк
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх