На Донбасі 90-річному ветерану повернули викрадені ювілейні медалі

10.09.2016 20:03
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донбасі 90-річному ветерану повернули викрадені ювілейні медалі

В день визволення Донбасу від німецько-фашиських загарбників давня знайома пенсіонера з села Кальчіновка (Волноваський район Донеччини) напросилася в гості, де не посоромилась викрасти 4 цінні медалі Великої Вітчизняної війни та мобільний телефон.

До чергової частини Нікольського відділення поліції надійшло повідомлення від 90-річного пенсіонера про те, що у селі Кальчіновка за місцем його мешкання викрали 4 ювілейні медалі та мобільний телефон "Самсунг-доус".

Слідчо-оперативна група Нікольського відділення негайно прибула за вказаною адресою та розпочала оперативно-розшукові заходи.

Ветеран Великої Вітчизняної війни розповів поліцейським про давню знайому, яка напередодні заходила привітати пенсіонера. Правоохоронці встановили особу підозрілої, яка не посоромилась скривдити захисника рідної землі та затримали її у селі Ксенівка.

Як стало відомо на момент скоєння злочину 55-річна жінка знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. Давня знайома зняла з кітеля ветерана медалі, ще й встигла викрасти мобільний телефон. Гостинність літнього чоловіка виявилась для нетверезої крадійки слушною нагодою підзаробити легким шляхом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє Нікольське відділення Волноваського відділу ГУНП в Донецькій області.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх