Нікольське відділення поліції підняли за сигналом "Тривога"

18.09.2016 17:06
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Нікольське відділення поліції підняли за сигналом "Тривога"

Сьогодні, 18 вересня, вранці Нікольське відділення поліції Донеччини було піднято по сигналу "Тривога". У підрозділі, який знаходиться у прифронтовій зоні, провели стройовий огляд, перевірили екіпірування та оснащеність поліцейських.

Особовий склад Нікольського відділення поліції проінструктував керівник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін , який особисто перевірив готовність поліцейських до оперативного реагування на будь-які зміни ситуації в зоні АТО.

Так, під час тривоги поліцейськими було відпрацьовано ефективний спосіб одночасного оповіщення усіх сил. Правоохоронці оперативно прибували до місця дислокації у повному екіпіруванні. Після цього був проведений стройовий огляд, на якому особливу увагу приділяли екіпіровці і оснащенню правоохоронців, а також перевірці знання ними нормативної бази, повідомляє Нікольське відділення поліції ГУНП в Донецькій області.

"Основні завдання – розкриття злочинів, дотримання дисципліни та законності, повага до громадян, швидке реагування на всі повідомлення. Люди мають розуміти, що поліція працює для кожного з них, від правильності дій та прийнятих рішень поліцейського залежить доля людей", - наголосив генерал Аброськін.



Теги: , полиция, Никольское, тревога
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх