Подробиці біснування провокатора Грема Філліпса під час обміна полоненими

18.09.2016 10:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Та сама істота - Грем Філліпс.
Та сама істота - Грем Філліпс.

Журналіст, нардеп, представник України в гуманітарній підгрупі на мінських переговорах що до ситуації на Донбасі, перший віце-спікер парламенту (з 14 квітня) Ірина Геращенко шокована поведінкою журналіста-пропагандіста Грема Філіпса, який намагався вчора зірвати обмін заручниками.

Ось, що пишет з цього приводу Геращенко:

В день звільнення хотілося писати тільки про наших Героів. Сьогодні дійшли руки до істот. В ті перші хвилини, коли на мосту в Щасті Жемчугов вийшов зі швидкої і сперся на руки наших хлопців з СБУ, до нього в ритмі танцю папуаса підскочила людиноподібна істота. Вона кривлялася і лицедійствувала, тикала в Володю камерою і щось там плела про "фашистів". Потім істота з кремлівськими збоченими мізками і британським паспортом повернулася до українських операторів, що ледь стримували себе , і почала ім кричати " украинские журналисты - г...но". За його спиною весело хихотіла " переговорниця з республік" , яка й притягла цей взірець " журналістики русского мира" на процес звільнення заручників, щоб наостанок познущатися над важкохворим українським патріотом. Істота біснувалася, бо іі мета була зірвати звільнення, влаштувати провокацію, скандал, бійку. Поряд спокійно покурювали - спостерігали нєзавісімиє від всього на світі ОБСЄшники...
Воно ( it) зветься Грем Філліпс. В мене прохання до шановних моїх колег- операторів , що вчора були зі мною свідками того жахіття ( і до ваших каналів, і до ваших журналістів). Пліз, передайте мені це відео! Скиньте його в відкритий доступ всім.
В мене прохання до журналістів , які часто запитують, чим допомогти в питанні звільнення заручників і до медіа спільноти, якій іноді варто відриватися від своїх дріб'язкових розборок. В мене прохання до міжнародних шановних агенцій, акредитованих в Украіні. Друзі, це справа вашої честі. Істота називає себе журналістом, відверто на камеру знущається з закатовані людини в момент звільнення. Поряд скачуть інші папуаси з лайфньюсів, ім не бридко, бо вони самі такі. Але нам всім має бути не все одно.

Читайте также:

Кто такие Супрун и Жемчугов, которых сегодня вырвали из лап оккупантов Донбасса

Освобожденный из плена покалеченный Жемчугов: "Я верю, что мой родной город Красный Луч освободят от российских оккупантов и люди начнут там жить нормально"

Журналист-провокатор Грэм Филлипс издевался над покалеченным украинским пленным (ВИДЕО)

Среди тех, кого отдали оккупантам Донбасса за двух украинских пленных, был предатель-юрист из СБУ

Де грізні заяви Дуні Міятович, що це не журналістика? Де заяви міжнародних профспілок , що цей пропагандистський російський угар не має нічого спільного з журналістикою? Ми маємо показати це it всьому світові, аби світ бачив, ЯК проросійські пропагандисти поводяться з українськими бранцями. Давайте разом зробимо це. Ну а я дуже чекаю відео від друзів- колег, з якими вчора ледь стрималася і не повелися на ту підлу провокацію. І же завтра під час конференції комітету з свободи слова ПАРЄ, що проходитиме в Києві, покажу цей взірець " повної свободи слова по -кремлівськи" всім європейським колегам.
P. S. Дякую всім хлопцям- операторам, що вчора не повелися на провокацію. Ви не дали зірвати звільнення Володі.



Теги: Донбасс, война, ДНР, ЛНР, заложники, Грэм Филлипс, пленные
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх