На Донеччині стався обвал стіни двоповерхівки

21.09.2016 15:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донеччині стався обвал стіни двоповерхівки

ЧП сталося 20 вересня в будинку за адресою: Донецька область, Селидівська міська рада, смт. Цукуріно, вул. Янтарна. Там обвалилася стіна.

До місця події негайно було спрямовано чергове відділення 13 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області. По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що сталось обвалення облицювальної цегли на стіні між 1 та 2 під’їздами двоповерхового восьмиквартирного будинку. Внаслідок обвалення облицювання стався порив повітряної лінії електропередач, яка живить цей будинок (станом на 18.00 20 вересня електроживлення поновлено), інших руйнувань виявлено не було, загрози руйнуванню стін немає.

Рятувальниками за допомогою штурмової драбини та шанцевого інструменту було проведене зняття навислої цегли на площі 3 кв.м для попередження її падіння та травмування мешканців.

Внаслідок події жертв та постраждалих немає. Від Головного управління залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки, повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.



Теги: Донбасс, Селидово, спасатели, обвал
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх