Головою передмість Горлівки буде колишній селищний голова Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт

28.09.2016 07:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Головою передмість Горлівки буде колишній селищний голова Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт

Керівник Донеччини Павло Жебрівський поділивася варженнями від відвідання сел на лінії розмежування: Бахмутки, Пісок, Жованки Майорська. Це - передмістя оккупованої Горлівки.

Ось, що пише Жебрівський:

"Роблю такі виїзди періодично. По-перше, хочу на власні очі бачити як там живуть люди, щоб тримати руку на пульсі. По-друге, хочу бачити, як виконуються мої доручення, які стосуються мешканців цих сіл. По-третє, хочу підтримати людей і сказати їм особисто, що українська влада про них пам’ятає і робить усе можливе у цій ситуації, аби допомогти їм.

Що стосується контролю за виконанням доручень. Наприклад, мені в Краматорську відзвітували, що заборгованості по пенсіях у прифронтовій зоні вже виплачені. Я приїхав, спитав у людей, виявляється що не все так просто. Наші чиновники хороші люди, але дуже часто вони шукають пояснення чому вони НЕ МОЖУТЬ зробити тієї чи іншої справи. А я їх спонукаю відкинути цю порочну чиновницьку традицію і думати насамперед про те, ЩО ЗРОБИТИ, щоб вирішити те, чи інше непросте питання. Зібрав сьогодні після поїздки в Краматорську керівників обласного Ощадбанку та Пенсійного Фонду. Ситуація має вирішитися. Триматиму на особистому контролі.

Однією із проблем саме цих сіл було те, що ще на початку вересня вони були в адміністративному підпорядкуванні Горлівської міської ради. Тобто де-юре, були підпорядковані сепаратистам. Нонсенс, правда? Але 8 вересня Верховна рада таки прийняла рішення про перепідпорядкування цих сіл до Бахмутського району.

На території цієї громади буде введено військово-цивільну адміністрацію і ми очікуємо, що за два-три тижні буде призначено голову ВЦА. Ним має стати Володимир Вєсьолкін, колишній селищний голова того ж Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт. Прийде дієва людина і справи підуть швидше. Він буде на місці і буде вирішувати усі насущні проблеми людей: кому треба допомогти із відновленням будинку, у кого в городі міна, у кого повибивало вікна, кому не видали якусь довідку, кому треба довезти вугілля чи дрова і т.д. і т.п. А ми вже будемо йому у всьому допомагати".



Теги: Донбасс, , оккупация, , Жебривский, Зайцево, Бахмутский район
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх