На Донеччині члени обласної організації Національної спілки журналістів України обрали нове керівництво

22.10.2016 20:51
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донеччині члени обласної організації Національної спілки журналістів України обрали нове керівництво

На конференції, що завершилась вчора у Маріуполі, новим головою обрали Миколу Токарського, головного редактора газети "Приазовский рабочий". Першим заступником голови став Олександр Кульбака, головний редактор слов᾽янської газети "Вісті". Головний редактор "Донбасу" Олександр Бриж, який протягом останніх 20 років очолював організацію, через окупацію частини Донбасу був змушений переїхати до іншого регіону, тому за власним бажанням склав повноваження керівника.

Обрали на конференції і нові склади правління та секретаріату обласної спілки журналістів. Наймолодшим членом правління стала журналіст телеканалу "До ТеБе" Аліна Ященко, а секретарем – заступник директора виконавчого філії НТКУ "Донецька регіональна дирекція" Ілля Суздалєв.

– Серед важливих завдань обласної спілки нове керівництво бачить підвищення престижності членства в НСЖУ та відродження первинних організацій, що перестали існувати через події в регіоні. Зокрема, над цим має попрацювати оновлений секретаріат, який, до речі, на своєму першому засіданні прийняв у НСЖУ 19 нових членів. Окрім цього, важливим напрямком залишається і сприяння комунальним ЗМІ у роздержавленні, – розповів Ілля Суздалєв.

Нагадаємо, що спілка журналістів України створена у 1959 році. Постановою Кабінету мністрів України у 1998 році їй надано статус Національної. НСЖУ є незалежною всеукраїнською творчою спілкою, що об’єднує професійних журналістів та інших працівників засобів масової інформації. Спілка має регіональні організації в усіх областях України та нараховує понад 20 тисяч членів, з яких більше тисячі – у Донецькій області.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх