В Курахово затримали крадія, який діяв штик-лопатою

22.10.2016 15:13
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Курахово затримали крадія, який діяв штик-лопатою

Під час патрулювання Курахово до співробітників Мар’їнського відділу поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець та повідомив, що до його будинку вдерлись невідомі та викрали техніку і мобільний телефон.

Через декілька годин один з патрулів у центрі міста помітив чоловіка, який щось ховав під одежею. При перевірці документів виявилось, що 37-річний кураховчанин вештався містом, з ціллю пошуків потенційних покупців, викраденого майна. Але не встиг - правоохоронці затримали правопорушника. Під його одежею був схований DVD - програвач та мобільний телефон.

Затриманий пояснив, що за допомого штик-лопати відчинив двері будинку потерпілого. Після чого викрав декілька речей, які зміг забрати із собою. Та відправився на пошуки покупців.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають, повідомляє Мар’їнське відділення поліції ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, полиция, вор, Марьинский район

Вверх