На Донбасі патріоти програли

30.10.2016 15:33
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донбасі патріоти програли

28 жовтня з нагоди річниці звільнення України від фашистських загарбників активісти ГО "Український Патріотичний Рух Донбасу" завітали до ЗОШ №5 в Мирнограді (колишній Димитров), щоб взяти участь у дружніх змаганнях з волейболу з педагогами школи.

Одним із напрямків роботи ГО "Український Патріотичний Рух Донбасу" (об'єднує патріотичну молодь Мирнограда, Покровська та інших міст) є популяризація здорового способу життя серед молоді. Як поясняють хлопці та дівчата - фізичний розвиток людини є невід'ємною складовою гармонійного її розвитку, що є, в свою чергу, запорукою майбутнього держави.

Саме тому представники УПРД постійно проводять тренування, грають, подорожують на велосипедах.

Цього разу у завзятій боротьбі та з мінімальним відривом перемогли вчителі школи, з якими у активістів УПРД ця товариська зутріч була вже не перша. Представники МО "Український Патріотичний Рух Донбасу" регулярно проводять тренування з волейболу на базі ЗОШ№5, куди запрошуються всі бажаючі, незалежно від досвіду гри та віку.

"Для нас заняття спортом вже не є самоціллю. Вони стають каталізатором життєвої активності, умовою і невід'ємною частиною гармонійного і повноцінного життя, - пояснюють представники УПРД. - Україні потрібні фізично міцні, впевнені в собі люди, які не бояться труднощів. Здоров’я це – основна умова повноцінного і щасливого життя, безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства".



Теги: Донбасс, спорт, патриоты, Мирноград (Димитров), Український Патріотичний Рух Донбасу
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх