5 чоловік постраждало на дорогах Донеччини

05.11.2016 09:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
5 чоловік постраждало на дорогах Донеччини

Відділ управління превентивної діяльності поліції Донецькій області повідомив, що за добу на дорогах Донеччини сталося 7 ДТП, 5 чоловік постраждало. Поліцейськими, які забезпечують безпеку дорожнього руху, задокументовано 119 фактів порушення ПДР, на 10 водіїв складені адміністративні протоколи за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Виявлений гранатомет, коноплі, особа у розшуку.

О 18.20 у Покровську 27-річний водій автомобілю "Ауді 7" на заокругленні ділянці не обрав безпечну швидкість, з’їхав на узбіччя та скоїв наїзд на електроопору.
О 19 годині у Дружківці 18-річний водій автомобілю "Опель Омега" під час зміни руху не впевнився у безпеці та скоїв зіткнення з автомобілем "Мерседес Бенс", під керуванням 43-річного водія, який рухався у зустрічному напрямку.
О 17.30 у селищі Верхньокам”янка 38-річний водій автомобілю "ВАЗ-2107" скоїв наїзд на 41-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Велосипедист отримав тілесні ушкодження, а водій зник з місця пригоди. На протязі декількох годин водій та транспортний засіб були встановлені та доставлені до Бахмутського відділу поліції.
Відомості за даними фактами внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.
Під час несення служби працівниками поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху, у Слов’янську вилучений запал до гранати. У Маріуполі в автомобілі "КРАЗ" - 4 тротилові шашки та запал до них.
У Слов’янську, Авдіївці та Бахмуті вилучені коноплі.
У Покровському затриманий чоловік, який скоїв крадіжку з магазину.
На 152 км автошляху "Запоріжжя – Донецьк" був зупинений автомобіль "ВАЗ-2109", пасажир якого знаходився у розшуку за скоєння крадіжки.
У Покровську та Максимільянівці зупинені автомобілі зі знищеними номерами кузову.
На 185 км автошляху "Словянськ – Донецьк – Маріуполь" зупинений автомобіль "Маз", в якому перевозили 20 тон лому чорного металу, у Покровську автомобілі "ДАФ" з 10 та 20 тонами чорного металу без відповідних документів.
За даними фактами проводиться перевірка.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх