Викрили злочинця, який образив близько двох тисяч краматорчан

06.11.2016 14:04
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Викрили злочинця, який образив близько двох тисяч краматорчан

Працівниками кримінальної поліції Краматорського відділу у скоєних злочинах викритий 42-річний, раніше засуджений (із погашеними судимостями), місцевий житель, який в період з 22.09.2016 по 25.10.2016 у нічний час проникав до підвальних приміщень (в більшості випадків зривав петлі навісних замків, а в одному випадку - навіть проломлював стіну) та за допомогою спеціального пристосування знімав теплові лічильники.

Встановлено, що затриманий викрадені лічильники розбирав, діставав з них латунну деталь "Американка", після чого збував їх в пункті прийому металу за 200 гривень.
Чоловікові повідомлено про підозру у вчинені 23 (!) кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України. Загалом, сума збитку від протиправної діяльності "тепло спеціаліста" становить понад 260 тис. гривень.
Краматорським судом затриманому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
"В даному випадку всі підрозділи поліції спрацювали на відмінно. Від дільничних інспекторів, які під час подворового обходу у сміттєвому баку знайшли деталь від теплолічильника. Оперативних працівників, що перевірили всіх, хто представляли інтерес, мешканців будинку і, зрештою, встановили злочинця. Та, відповідно, слідства, на чию долю випало найбільше роботи із документування даних злочинів та направлення їх до суду. Окремо відмітив би місцеву прокуратуру та суд. Саме завдяки їх повному розумінню та сприянню, злочинець не зможе уникнути покарання", - повідомив керівник Краматорського відділу поліції Віталій Максимів.



Теги: Донбасс, Краматорск, полиция, счетчик, воровство
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх