До чого призвело посилене відпрацювання Дружківки правоохоронцями

19.11.2016 20:34
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
До чого призвело посилене відпрацювання Дружківки правоохоронцями

За підсумками першої доби посиленого оперативно-профілактичного відпрацювання Дружківки правоохоронцями розкрито 11 злочинів, вилучено 6 фактів наркотиків та 2 гранати, перевірено 24 особи що знаходяться на профілактичному обліку, складено 69 протоколів.

Для проведення спецзаходів з 7 години ранку у Дружківці були задіяні 98 правоохоронців із залученням доданих сил із Краматорського відділу поліції, Головного управління Нацполіції в Донецькій області та військовослужбовців Національної гвардії України.

На вулицях Дружківки працювало 20 нарядів, 11 піших та 9 автопатрулів, вони займались виявленням та припиненням незаконного обігу наркотиків та зброї, розкриттям злочинів, перевіркою підозрілих транспортних засобів та затриманням осіб, які знаходяться у розшуку або причетних до НВФ.

Так за час посиленого відпрацювання, працівниками карного розшуку було розкрито 3 крадіжки особистого майна заявників, та встановлено особу яка шахрайським шляхом заволоділа мобільним телефоном заявника. Всі речові докази вилучено. За даними фактами відкрито ЄРДР за ст. 185 "Крадіжка" та ст. 190 "Шахрайство" Кримінального кодексу України.

Крім того, правоохоронці відпрацьовували інформацію про осіб причетних до НЗФ, за отриманою інформацією було затримано 23-річного місцевого хлопця, який під час окупації міста перебував у складі мобільної групи та ніс службу на блок - посту "Донський" зі зброєю в руках, та ще одного який сприяв терористичної організації "ДНР". Встановлено місцезнаходження безвісті зниклого чоловіка, якого правоохоронці шукали майже 2 роки, а також затримали 60-річного місцевого мешканця, який перебував у розшуку за спричинення легких тілесних ушкоджень.

Задокументовано 6 фактів зберігання наркотичних речовин у громадян. Один факт зберігання наркотиків було вилучено у перехожого, останні 5 під час проведення оглядів домогосподарств, відносно яких була отримана оперативна інформація про те, що вони зберігають наркотики. Усі данні підтвердилися – під час санкціонованих обшуків, правоохоронцями було вилучено наркотичні речовини як подрібненого вигляду так і у вигляді кущів. В останньому випадку окрім віток коноплі, у 47-рчного мешканця с. Верхньоторецька було виявлено та вилучено 2 гранати РГД-5 та запали до них, які він знайшов колись на околиці рідного селища. Даний факт отримав правову кваліфікацію злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Також виявлено факт реалізації алкогольних напоїв без наявності встановленої ліцензії в одному із торгівельних павільйонів міста, розташованому на ринку м. Дружківка. За результатами перевірки вилучено 13 пляшок алкогольної продукції на загальну суму 500 гривень. Ще один відповідний факт, було виявлено з реалізації тютюнових виробів.

Поліцейські також перевірили 27 власників зброї, за результатом цього заходу було вилучено 2 одиниці зброї: 1 гладкоствольну рушницю і 1 нарізну гвинтівку, які зберігались з порушенням строку перереєстрації.

Водночас правоохоронці проводили і профілактичну роботу з особами, які перебувають на спеціалізованих обліках: відвідали 24 громадян за місцем їх проживання та спілкувались з рідними і сусідами щодо їх поведінки, а також встановили місце знаходження особи, яка ухиляється від адміністративного нагляду.

Протягом вказаних заходів поліцейськими складено 69 протоколів про адміністративні правопорушення, серед яких зафіксовано 30 порушень правил дорожнього руху, повідомляє Дружківське відділення поліції Краматорського відділу поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, Дружковка, полиция, боеприпасы, отработка
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх