В Маріуполі затримано серійних крадіїв

19.11.2016 18:51
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Маріуполі затримано серійних крадіїв

Щонайменше 5 власників гаражів постраждали від рук злочинного дуету з Приморського району Маріуполя. Діючи за допомогою будівельного інструменту, вони виносили автомайно, яке потім збували. Матеріальний збиток від одного такого "візиту" складав в середньому 10 000 гривень.

Товариші 1985 і 1988 років народження "спеціалізувалися" виключно на шлакоблокових гаражах, розташованих подалі від людських очей. Пізньої ночі потрапляли всередину шляхом демонтажу кількох плит за допомоги монтування і виносили все, що можна потім легко збути – велосипеди, інструменти, автомобільні шини та інше.

Під час оперативно-профілактичних заходів, введених в Маріуполі в рамках відпрацювання по всій території України, було встановлено їх особи, а згодом затримано за місцем мешкання.

Один із спільників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та правопорушення у сфері незаконного обігу наркотиків. Саме на згубну пристрасть зловмисник витрачав кошти, отримані від збуту викраденого. Щодо іншого крадія, то злочинна виручка слугувала йому основним джерелом доходу на утримання сім’ї.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 "Крадіжка, поєднана с проникненням у приміщення" Кримінального кодексу України, за що передбачено до 6 років позбавлення волі, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, Мариуполь, полиция, кражи
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх