В Маріуполі знайшли гранатомет

26.11.2016 20:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Маріуполі знайшли гранатомет

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання садового товариства в одному з будинків співробітники кримінальної поліції Маріуполя виявили РПГ-26 із зарядом.

При обході території дачних домоволодінь правоохоронці ретельно перевіряли кожний занедбаний будинок, адже саме там, з огляду на статистику, можуть бути заховані небезпечні предмети. Крім того, такі будівлі нерідко слугують схованкою для розшукуваних злочинців та наркозалежних осіб.

Обстежуючи один із таких домоволодінь, поліцейські побачили підозрілий пакет, в середині якого знаходився гранатомет. Негайно на місце події було спрямовано слідчо-оперативну групу поліції та експертів вибухотехнічної служби.



Наразі знахідку вилучено та буде направлено на експертизу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 "Незаконне зберігання зброї" Кримінального кодексу України, за що передбачено до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські працюють над встановленням власника дачної ділянки та особи, причетної до появи у ній небезпечного пристрою, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, , полиция, гранатомет
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх