Як поліція "відпрацювала" Бахмут та Соледар

27.11.2016 10:52
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як поліція "відпрацювала" Бахмут та Соледар

Розкрито 2 злочини, виявлено 7 фактів поводження з наркотичними речовинами та вилучено понад 2 кілограми коноплі – такі результати роботи в рамках відпрацювання Бахмута (Артемівська) та сусіднього Соледара.

Для проведення спецзаходів були задіяні 80 правоохоронців. Вчора з ранку разом з ними працювали придані сили з суміжних міст, бійці Національної гвардії і військовослужбовці.

Під час відпрацювання поліцейські особливу увагу приділили м. Соледар. Особовий склад, який був задіяний у відпрацюванні першочергово був орієнтований на вилучення зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв, а також виявлення фактів збуту наркотичних речовин. Спецгрупи поліції працювали над виявленням осіб, причетних до незаконних збройних формувань. Окремі підрозділи працівників були поділені на посилені наряди, які забезпечували підтримання громадського порядку.

Поліцейські які були задіяні в комплексних заходах розкрили 2 крадіжки особистого майна громадян. Правопорушники затримані та дають свідчення.

При перевірці власників зброї на порушників які нехтують правилами зберігання опарних предметів, за порушення вимог чинного законодавства, було складено адміністративні матеріали, чотири гладкоствольні рушниці було вилучено.

Сім разів за відпрацювання поліцейські вилучили наркотичні речовини. Дані факти були виявлені як під час обшуків, так і під час перевірки громадян на вулиці. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України. всього з незаконного обігу було вилучено понад 2 кілограми коноплі.

Спецгрупи поліції, які працювали за напрямком роботи щодо виявлення осіб, які перебувають у розшуку та є у часниками незаконних збройних формувань в ході спецзаходів встановили та затримали двох чоловіків.

Поліцейськими, які наглядають за дорожнім рухом було складено 28 адміністративних протоколів на безпечних водіїв, які нехтували правилами поведінки на дорозі, з яких один за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. А всього було перевірено близько 300 автотранспортних засобів. Також під час перевірки автомобіля правоохоронці знайшли у ящику 26 патронів калібру 26 мм, повідомляє Бахмутський відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, Соледар, полиция, Бахмут, отработка
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх