Зрадник-вбивця, що перейшов на бік ворога, заявив про готовність брати Київ

07.12.2016 13:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Зрадник-вбивця, що перейшов на бік ворога, заявив про готовність брати Київ

Колишній військовослужбовець ЗСУ, зрадник, який вбив свого командира «з-за спини» а потім втік до окупованої території Донбасу заявив, що бажає збільшити кількість бойовиків для того, щоб знищити «київську хунту». Він заявив, що Збройні сили України, які захищають свою землю - це «наркомани, алкоголіки та колишні зеки». Про це у середу, 7-го грудня, повідомляють місцеві сепаратистські видання, передає replyua.net.
Так, Олег Попов, так його звати, під час прес-конференції визнав, що вбив свого командира та перейшов на бік противника, втікши з свого збройного формування на БМП, здавшись «на милість народної поліції Луганської народної республіки». Це сталося в окупованому Кіровському районі Луганської області.
Також, виступаючи перед пресою на окупованій території України зрадник заявив, що готовий йти на Київ та «вбивати чиновників та представників діючої влади». «Тут я опинився вже як солдат. Я готовий вступити в збройні сили ДНР чи ЛНР, в залежності куди мене пошлють, щоб побороти владу України та йти на Захід», - заявив Попов. На даний момент, за даними ватажків ОРЛО, Попов знаходиться в статусі військовополоненого і буде перевірятися. Його доля буде вирішуватися «вищим керівництвом».
Источник from-ua.



Теги: Донбасс, убийца, измена, побег
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх