Самоліквідація або Як бойовики відкрили вогонь по своїм позиціям - розвідка

02.02.2017 13:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Самоліквідація або Як бойовики відкрили вогонь по своїм позиціям - розвідка

В зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області російсько-сепаратистські війська відкрили вогонь по власним передовим позиціям в районах Саханки та Авдіївки. Про це у четвер, 2-го лютого, повідомляє прес-служба головного управління розвідки Міноборони України, передає replyua.net.

У повідомленні зазначається, що під час «самообстрілу» двоє російських найманців загинули. Крім того, 17-ро отримали поранення. «В промисловому районі Авдіївки артилерійські підрозділи 11-го окремого мотострілецького полку 1 АК ЗС Росії відкрили масивний вогонь по передовим позиціям свого ж полку. В той самий час в районі Саханки мінометні підрозділи 9-го штурмового мотострілецького полу 1 АК Збройних сил РФ почали накривати мінами також своїх передових позицій. В результаті обох невдалих обстрілів втрати бойовиків склали більше 19 осіб», - відзначає українська розвідка. 

Раніше повідомлялося, що в районі населеного пункту Авдіївка рашисти активно втрачають особовий склад. В результаті окремі формування залишаються небоєздатними. Командування 1 АК прийняло рішення щодо заміщення втрат за рахунок недолікованих своїх же бойовиків, поранення яких не заважає виконувати бойове завдання. 



Теги: Донбасс, война, Авдеевка, АТО, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх