Патрулі ОБСЄ не працюватимуть на Донбасі

24.04.2017 20:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Патрулі ОБСЄ не працюватимуть на Донбасі

Представництво ОБСЄ заявило, що патрулі організації не працюватимуть на території Донбасу, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Відповідну інформацію оприлюднив замісник керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг під час розмови з журналістами. Такого рішення в міжнародній організації досгяли після того, як днем раніше на міні підірвалася одна із автівок зі спостерігачами. Один представник організації загинув, ще двоє отримали поранення. Хуг зазначив, що після цього інциденту всі патрулі ОБСЄ повернуться на бази. Вже сьогодні частина патрулів скасували свої рейси. Щоправда Олександр Хуг додав, що вже від завтра патрулі частково відновлять свою роботу, коли вдасться з’ясувати усі обставини вчорашніх подій. 

Нагадаємо, представництво міністерства закордонних справ України заявило, що підрив патрульного автомобіля на території Луганської області є показовою спробою Російської Федерації налякати спостерігачів та перекреслити усі досягнуті попередні домовленості, які стосуються врегулювання ситуації на сході України. 



Теги: Донбасс, война, патруль, ОБСЕ, АТО
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх