Європа продовжить тиснути на Росію, - Жебрівський

06.05.2017 12:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Європа продовжить тиснути на Росію, - Жебрівський

Європейські партнери України продовжать тиск на Росію у зв'язку з недотриманням нею домовленостей щодо врегулювання ситуації в нашій країні, заявив в ефірі "112 Україна" голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Так він прокоментував свої недавні зустрічі з європейськими дипломатами.

"За цей тиждень я зустрічався з заступником єврокомісара по закордонних справах та з послом Німеччини Райхелем, ми обговорювали... Хочу сказати, що заступник єврокомісара з закордонних справ досить оптимістично налаштований, підтримує і запевнив, що Єврокомісія у закордонних справах і взагалі Рада Європи підтримують Україну і будуть продовжені санкції проти Росії і триватиме тиск на Росію. Зазначивши, як би не важко, але реформи в Україні проводяться, і вони вражені тим, що, незважаючи на те, що йде війна в Україні, економіка потихеньку підростає. Що стосується посла Німеччини, він, м'яко кажучи, більш обережний у своїх оцінках", - зазначив глава адміністрації.

Жебрівський наголосив, що для того, щоб говорити про подальші кроки, ймовірно, по відношенню до РФ, вона повинна припинити обстріли і дати відповідні вказівки підконтрольним їй бойовикам на Донбасі. "І друге питання – обмін полоненими. І вже потім можна говорити про подальшу реалізацію мінських угод", - додав він.

Жебрівський також повідомив про наявність на окупованому Донбасі до 4 тис. військовослужбовців регулярної армії РФ.

Источник: 112.ua



Теги: Россия, Донбасс, Европа, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх