У КУРАХОВОМУ ЗАТРИМАЛИ П’ЯТЕРО ОСІБ, ЯКИХ ПІДОЗРЮЮТЬ У ЗВ’ЯЗКАХ З БОЙОВИКАМИ

06.05.2017 13:50
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У КУРАХОВОМУ ЗАТРИМАЛИ П’ЯТЕРО ОСІБ, ЯКИХ ПІДОЗРЮЮТЬ У ЗВ’ЯЗКАХ З БОЙОВИКАМИ

Поліція Донеччини провела оперативно-профілактичну спецоперацію у Кураховому. Метою поліцейських було очистити територію від вибухонебезпечних «сюрпризів», диверсійних схронів та виявити осіб, що можуть бути причетні до діяльності незаконних збройних формувань.

До заходів було залучено спецтехніку, розгорнуто пересувний штаб зі спецзв’язком та виходом в інтернет, а також внутрішню мережу для швидкої онлайн-перевірки громадян по базах МВС. Крім того, поліцейські за допомогою квадрокоптеру проводили аеророзвідку.

За кілька годин було обстежено 24 бази відпочинку та дитячі оздоровчі центри, частина з яких покинуті, 100 човнових гаражів та 420 дачних ділянок.

В результаті відпрацювання зареєстровано п’ять фактів вилучення зброї, боєприпасів, вибухівки, два факти незаконного обігу наркотиків. Затримано п’ять осіб, які наразі перевіряються на причетність до незаконних збройних формувань. У одного із затриманих була вилучена зброя та наркотики.

– За місцем реєстрації цього чоловіка ми вилучили гранату та саморобний пістолет, а також наркотики – канабіс. Також в його оселі була знайдена атрибутика так званої «ДНР», – розповів “До ТеБе” начальник управління карного розшуку ГУ НП в Донецькій області Артем Кисько.

Поліцейські з’ясували, що вказаний громадянин є одним з організаторів незаконного референдуму 2014 року на території Мар’їнського району та зараз переховується в окупованому Донецьку. За попередньою інформацією, у лавах бойовиків він перебуває у званні «генерал козачих військ» та має позивний «Палач».

Источник: dotb.dn.ua



Теги: Донбасс, , задержание, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх