Кремль готує в «Л/ДНР» референдуми щодо їх приєднання до Росії – ЗМІ

11.05.2017 14:21
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кремль готує в «Л/ДНР» референдуми щодо їх приєднання до Росії – ЗМІ

Москва вийшла на фінішну пряму в питанні підготовки так званих референдумів на території самопроголошених Донецької і Луганської народних республік з їх приєднання до Російської Федерації.

Як передає replyua.net, про підготовку офіційної анексії окупованих територій Донецької і Луганської областей йде мова у спеціальному проекті «Війна 2017», який підготувало видання ЛІГА у зв’язку з триріччям російської агресії на Донбасі.

В Адміністрації президента України є інформація про те, що Владислав Сурков, помічник президента РФ і одночасно куратор політичного забезпечення окупації Донбасу, готує масштабні акції в Москві на підтримку «прийняття до складу Російської Федерації» «Л/ДНР» за прикладом Криму. Учасники цих проплачених акцій повинні будуть звернутися до російського гаранта із закликом офіційно включити частини Донецької і Луганської областей, контроль над якими здійснюють проросійські терористи за підтримки окупантів із сусідньої держави, до складу Росії. Паралельно з акціями в Москві повинні пройти квазіреферендуми в Донецьку і Луганську з питання приєднання їх до Російської Федерації.

За даними видання, в Донецьку і Луганську вже все готово до проведення «народного волевиявлення». Можна не сумніватися, що «так» на цих «референдумах» нібито скажуть близько 90 відсотків тих, хто голосував. 



Теги: Россия, Донбасс, референдум, ДНР, ЛНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх