У КОСТЯНТИНІВЦІ НЕ ПОСПІШАЮТЬ З РЕКОНСТРУКЦІЄЮ ОЧИСНИХ СПОРУД

21.05.2017 13:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У КОСТЯНТИНІВЦІ НЕ ПОСПІШАЮТЬ З РЕКОНСТРУКЦІЄЮ ОЧИСНИХ СПОРУД

Наразі робочі утеплюють приміщення очисних споруд Костянтинівки. До реконструкції технологічного циклу поки не беруться. За словами працівників міськводоканалу, іржаві труби, викопані із землі ще восени 2016 року, досі лежать на об’єкті.

– Раніше на об’єкті працювали 50 робітників, зараз – 10-12. Утеплюють будівлі, але ж це не очисні споруди. Лінія майже стоїть, зараз каналізаційні стоки з міста проходять часткове очищення, замість п’ятьох етапів – лише два. Тож вкрай необхідно активізувати роботи, – розповів начальник очисних споруд Костянтинівського водоканалу Анатолій Шевченко.

Під час відвідування об’єкту журналістами “До ТеБе” двоє робочих о десятій годині ранку ще спали у підсобці. Активного робочого процесу не було. Взимку теж працювали мало, тоді казали, що дуже холодно, погодні умови не сприятливі.

Нагадаємо, реконструкція костянтинівських очисних, що були збудовані у 1960-х роках минулого століття, відбувається за кошти з обласного екологічного бюджету. На це виділено понад 31 мільйон гривень. Роботи тривають з грудня 2015 року та, за планом, мають завершитись до кінця 2017 року.

Источник: dotb.dn.ua



Теги: Донбасс, Константиновка, реконструкция, водоканал
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх