ВИБІР ПРОФЕСІЇ: ПОНАД 300 СТАРШОКЛАСНИКІВ ПРИЇХАЛИ НА МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ДО КРАМАТОРСЬКА

21.05.2017 18:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ВИБІР ПРОФЕСІЇ: ПОНАД 300 СТАРШОКЛАСНИКІВ ПРИЇХАЛИ НА МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ДО КРАМАТОРСЬКА

Профорієнтаційний захід “Вибір професії – крок до кар’єри” 20 травня відбувся у Краматорську на базі ДІТМ. Організатори очікували сто п’ятдесят учасників, приїхало вдвічі більше.

Участь взяли школярі з Краматорська, Костянтинівки, Бахмута, Слов’янська, Слов’янського району. Упродовж дня тренери проводили майстер-класи з журналістики, робототехніки, графічного дизайну, макіяжу. Також розповідали про те, які навички будуть потрібні в майбутньому, говорили про успішність та освіту загалом.

– Щиро радіємо, що діти відгукнулися на цей захід. Приїхали з батьками, вчителями. Це важливий крок – вибір професії. Може, вона буде одна, а якщо ні? Сьогодні треба бути готовим перевчитися, знати, де і як застосувати свої знання, вміння. Світ мінливий, ми, дорослі, можемо лише допомогти дитині. Але це її вибір, куди йти вчитися, – розповіла Марина Кир’ян – організаторка форуму, директор тренінгового агентства “Потенціал”.

Участь у роботі секцій взяли люди, успішні у своїх професіях. Запросили також журналістку телеканалу “До ТеБе” Наталю Поколенко. В аудиторії говорили про стандарти журналістики, виконували практичні завдання. На вулиці школярі проводили опитування – про ставлення людей до заборони користування російськими соціальними мережами.

– Це було дуже цікаво. Я тут почула, що журналіста посилають на якісь аварії, катастрофи, стихійні лиха. Уявляю, яка там атмосфера, а його прислали взяти інтерв’ю. Гадаю, це складно, коли треба відкинути свої емоції. А сьогодні я поборола свій страх і на вулиці з мікрофоном підійшла до незнайомців. Трохи побула журналістом і ще буду думати, чи варто мені йти вчитися на цю професію, – поділилася учасниця форуму дев’ятикласниця Світлана Решетняк.

Источник: dotb.dn.ua



Теги: Донбасс, Краматорск, профессия,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх