У «ЛДНР» кидають на передову комірників: бойовики закінчилися

25.05.2017 12:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У «ЛДНР» кидають на передову комірників: бойовики закінчилися

У «ЛДНР» виник дефіцит бойовиків на передовій, оскільки воюючі на Донбасі російські військові масово пишуть рапорти на звільнення

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

«Керівництвом ЗС РФ у наказовому порядку вимагається від командувачів військових округів прискорити формування і відправку команд сержантського та рядового складу для комплектування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей», – йдеться в повідомленні.

Це пов’язано з критичним зниженням в травні укомплектованості передових підрозділів «ЛДНР», в результаті масового дострокового розірвання російськими військовими контрактів на проходження служби.

«Зокрема, в 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК та у 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) 2 АК на окремих напрямках укомплектованість мотострілецьких рот складає менше 50%», – відзначили в розвідці.

У зв’язку з цим, передові позиції, як правило, посилюються бойовиками з артилерійських, інженерних і підрозділів матеріально-технічного забезпечення, які не пройшли відповідну підготовку. Це призводить до небойових втрат, дезертирства і зростання кількості дострокового «розірвання контрактів на проходження військової служби».

Джерело: Politeka.



Теги: Донбасс, война, ДНР, ЛНР, АТО, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх