У КОСТЯНТИНІВЦІ ЗАТРИМАЛИ ДВІ ЦИСТЕРНИ, ЩО ПОНОЧІ ЗЛИВАЛИ В ПОЛЯ НЕВІДОМУ РІДИНУ

26.05.2017 18:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У КОСТЯНТИНІВЦІ ЗАТРИМАЛИ ДВІ ЦИСТЕРНИ, ЩО ПОНОЧІ ЗЛИВАЛИ В ПОЛЯ НЕВІДОМУ РІДИНУ

Сьогодні вночі, 26 травня, на землях Костянтинівського району затримали дві вантажівки, які зливали в поле якусь рідину. Наразі машини знаходяться біля Костянтинівського відділення поліції, водії дали пояснення правоохоронцям. Прокуратура проводить перевірку стосовно причетності цього підприємства до зливів на Червоному.

-Ми виїхали о 1 годині вночі, у полі затримали дві машині з цистернами, вони саме зливали у поле якусь рідину. Це було близько селища Олексієво-Дружківка. За їх словами, це залишки переробки спиртової барди, документів вони не мали. Автомобілі належать краматорському підприємству «Атопаз», – повідомив прокурор Костянтинівської місцевої прокуратури Сергій Стадченко.

Водії цих автомобілів розповіли, що працюють нещодавно, залишки переробки спиртової барди вивозять по ночах на поля фермерів, з якими мають договори.

-Це нешкідлива рідина, це добриво. Ми зливаємо це на поля. Вдень збирається все на підприємстві, а вночі вивозимо. Як просить фермер, так і розливаємо по полю. Воно гаряче – до 900. В одній цистерні 12 т, майже все вилили, там є трохи ще. Прокуратура поки не брала нічого на аналіз у нас. Як просить фермер, так і розливаємо по полю, – розповів водій затриманої вантажівки Сергій.

Під час виїзду знімальної групи телеканалу «До ТеБе» на місце, де зливали рідину,  виявилося, що воно є степом. Прокуратура звернулася до Костянтинівського суду з прохання винести ухвалу щодо арешту автомобілів, також сьогодні мають взяти проби повітря і ґрунту. За попередньою інформацією, якщо аналізи будуть ідентичні з пробами на Червоному, даний факт розглядатиметься у межах одного кримінального провадження за ст.239 ККУ – забруднення земель.

Источник: dotb.dn.ua



Теги: Донбасс, Константиновка, жидкость, поле
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх