Красу туристичної України почнуть показувати зі Слов'янська. "Вишиваний шлях"

27.05.2017 14:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Красу туристичної України почнуть показувати зі Слов'янська. "Вишиваний шлях"

З 5-го по 28-е червня 2017 року відбудеться Тур Вишиваним Шляхом - дивовижна подорож найцікавішими місцями України від Ужгорода до Слов’янська.

Подорож будуть здійснювати4 українських тревел-блогера Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христина Жук і Сергій Чекмарьов, які будуть подорожувати «Вишиваний Шляхом» - найдовшим туристичним маршрутом в Україні протяжністю 2225 км. Дорога буде проходити через 11 областей із заходу на схід - Закарпатську, Львівську , Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Житомирську, Київську, Черкаську, Полтавську, Харківську і Донецьку.

Вони відвідають більше 60 населених пунктів та побачать понад 100 туристичних пам’яток і щодня готуватимуть цікавий контент (історії та відеоролики), який видаватимуть на загал. У населених пунктах блогерів зустрічатимуть місцеві координатори і організовуватимуть для них цікаву програму із майстер-класами, екскурсіями та активностями. Мандрівники, у свою чергу гуртуватимуть локальні громади, проводитимуть презентації проекту, розповідатимуть про свій досвід та пригоди.

Головна мета проекту – розкрити туристичний потенціал, різноманітність і красу України, символічно об'єднати західні та східні регіони, популяризувати активний відпочинок та здоровий спосіб життя.

Источник: 6262.com.ua


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх