Експерт: в «ДНР» почали готуватися до «виборів» в ОРДЛО

02.06.2017 12:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Експерт: в «ДНР» почали готуватися до «виборів» в ОРДЛО

За інформацією нардепа Дмитра Тимчука, самопроголошені лідери невизнаної у світі «ДНР» почали активну підготовку до проведення так званих «виборів», які, згідно з планами російських кураторів, мають відбутися осінню поточного року, інформує replyua.net

У своєму дописі в Facebook Тимчук зауважив, що за участю російських кураторів з російської ФСБ та «ЦВК ДНР» почалося вивчення кандидатур з переліку бойовиків з інших держав, які беруть участь у військових діях в складі «першого АК ДНР». «Передбачається, що ці бойовики будуть використані в якості так званих «іноземних спостерігачів». Перш за все, увага приділяється бойовикам, які мають паспорти країн Євросоюзу», - написав нардеп.

Раніше Тимчук заявив, що з самого початку військових дій на Донбасі у Росії були проблеми під час підготовки особового складу. На переконання експерта, з самого початку у Москві говорили про проведення підготовки у Тульській області, але після цього навчальні центри виникли на території ОРДЛО. Більше того, нардеп розповів про низький рівень морально-психологічних якостей проросійських бойовиків. 



Теги: , выборы, ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх