Речник штабу АТО: За чотири місяці в Авдіївському прес-центрі було все

11.11.2017 20:17
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Речник штабу АТО: За чотири місяці в Авдіївському прес-центрі було все

Анатолій Стельмах, який обіймав посаду речника штабу АТО чотири місяці, повідомив, що його каденція завершується.

"За чотири місяці в Авдіївському прес-центрі було все. І погане, і хороше… Перемоги і, безумовно, прорахунки. Ми працювали як завдяки, так і всупереч. Всі, - пише Анатолій на своїй сторінці у Фейсбуці. - Кожен із нашої команди доповнював і підтримував один одного. З деталей-особистостей склався механізм, який акумулював і видавав інформацію. Чи можна було це робити ще ефективніше? Безумовно! І я сподіваюсь, ми вдосконалимо це у наступних ротаціях. Ми хочемо і будемо змінюватися на краще".

Він висловив величезну повагу журналістам, які працюють у районі АТО. "З багатьма у нас вже дружні стосунки. І на "Великій землі", у не службовий час ми обов’язково вип’ємо чаю.) Ви розуміли нашу роботу, а ми намагались допомогти колегам. На цьому і базувалась успішність", - підкреслює Стельмах.

Також він говорить окреме ДЯКУЮ піхоті.

"Майже 400 кілометрів лінії розмежування, більшу частину моєї ротації обороняли ПІХОТИНЦІ. Спека, пил, дощ, болото, РОПи і ВОПи, буржуйки, щирі посмішки і сльози…. – це частина життя справжніх чоловіків і жінок, які не просто на Майдані виборюють незалежність своєї держави. Кожен, хто хоч раз був на нулі, знає цю атмосферу. Ви справжні – і це головне", - пише він.

Висловлує Анатолій слова щикрої вдячності і колективу Армія FM.

За його словами, вже 12-13 листопада у прес-центрі штабу АТО (м. Авдіївка) буде новий речник – підполковник Василь Лабай.

"Впевнений на 100 відсотків, що він й надалі розвиватиме і покращуватиме інформаційну складову на війні", - підкреслює Стельмах.



Теги: Донбасс, Авдеевка, АТО, пресс-центр
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх