Жебрівський прокоментував новини про продаж "Перлини Донеччини"

08.12.2017 15:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жебрівський прокоментував новини про продаж "Перлини Донеччини"

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський запевняє, що його слова перекрутили, а продавати санаторій "Перлина Донеччини", що в Святогіррі, ніхто не збирається.

Ось, що пише губернатор на своїй сторінці у Facebook:

"Ну що там усі про цих Бітлз тільки й говорять?! Фальшивлять, картавлять… А де ти їх чув? Та мені Ізя наспівав…" Згадав цей старий єврейський анекдот, щойно відкрив сьогодні Facebook. "Жебривский планирует продать санаторий в Святогорске, которій не может изменить мировоззрение детей", "Жебривский предполагаєт…", "…намєкаєт" - жонглюють словами новинарні сайти.
"Гарячу новину" зробили з "вижимок" з мого інтерв’ю виданню "Український тиждень", у якому я розповідав, як ми працюємо з молоддю; як, на мою думку, мають функціонувати державні установи; наскільки це є важливим - ввести Донеччину у загальноукраїнський простір.
Отже, стосовно "Перлини Донеччини" і її нібито продажу, "розрекламованого" ЗМІ, які називають себе новинарними. Офіційно заявляю: це повна маячня і нісенітниця. Продавати "Перлину…" ніхто не збирається, це по-перше. По-друге, навіть немає механізму відчуження майна, поки існують військово-цивільні адміністрації.
"Новинарям", які роблять "новини" на основі "припущень", "планів" та власних "здогадок" пораджу: якщо у вас, панове репортери, є сумніви чи якість припущення - розвійте їх, звернувшись за коментарем до мене чи моєї прес-служби. Усе пояснимо. Спокійно й аргументовано".



Теги: Донбасс, Святогорск, продажа, санаторий, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх