Провайдери, які ухилятимуться від блокування російських сайтів, будуть покарані

22.05.2017 09:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Провайдери, які ухилятимуться від блокування російських сайтів, будуть покарані

Українські інтернет-провайдери, які не будуть виконувати рішення РНБО про блокування доступу до російських веб-ресурсів, будуть покарані, інформує replyua.net.

Таку інформацію оприлюднив Артем Шевченко, який обіймає посаду очільника департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України. Він зазначив, що притягнення до відповідальності буде можливе, коли внесуть відповідні зміни в українське законодавство. За словами Шевченка, нині відповідний законопроект розробляє радник Авакова Антон Геращенко. Також представник МВС запевнив, що у міністерстві розуміють, що неможливо протягом короткого терміну втілити в життя рішення РНБО. Втім, за даними МВС, з 5 тисяч українських провайдерів, багато хто вже проявив законослухняність, заблокувавши російські ресурси. Крім того, Шевченко додав, що міністерство долучиться до виконання рішення РНБО, зокрема завдяки роботі співробітників Департаменту кіберполіції Нацполіції.

Слід відмітити, що раніше у РНБО заявляли, що вони не будуть карати ні провайдерів, ні користувачів, які будуть використовувати технічні можливості для уникнення блокування доступу до сайтів РФ. 

 

Источник: http://replyua.net 



Теги: Донбасс, социальная сеть, провайдер, блокировка, ВКонтакте
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх