Батальон "Донбасс-Украина" попросил прощения за действия Семенченко

08.04.2015 11:37
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Батальон "Донбасс-Украина" попросил прощения за действия Семенченко

Батальон "Донбасс" разделился на два: один является теперь частью Нацгвардии (им формально командует нардеп Семен Семенченко), другой - относится к ВСУ и называется "Донбасс-Украина" (формируется на Днепропетровщине). Вот армейский-то и выступил с заявлением касательно обвинений, которые "закинула" Семенченко популярная певица Анастасия Приходько.
Патриотка Украины Настя на протяжении марта дала 10 концертов в США, благодаря которым собрала 50 тыс. долларов для раненых в зоне АТО бойцов, их семей, семей переселенцев и семей бойцов, которые исчезли без вести. Об этом Приходько написала в ФБ и упомянула про "один неприятный инцидент".
"Как не обидно, инцидент связан, то бишь спровоцирован нашим с вами согражданином, народным депутатом Украины, "комбатом" Семеном Семенченко (он же Константин Гришин)", - говорится в сообщении. По словам певицы, перед ее выступлением в городе Филадельфия Семенченко заявил, что Приходько позволила ему собирать средства на АТО во время выступления.
"Когда выяснилось, что никакого разрешения я не давала, он решил параллельно с моим концертом провести в храме неподалеку молебен по погибшим и выразить духовную поддержку матерям, которые потеряли своих сыновей на нашей Национально-освободительной войне. Люди на молебен пришли, а он - нет. Вот так. Наш соотечественник решил просто заработать на человеческом горе", - пожаловалась певица.
По этому поводу разразился скандал. На который сегодня отреагировал "Донбасс-Украина". Приводим его заявление на языке оригинала:
"Офіційне звернення командування та бійців батальйону ЗСУ “Донбас-Україна” у зв’язку зі скандалами навколо колишнього командира батальйону Національної Гвардії “Донбас” Семена Семенченко.
Дорогі патріоти!
У зв’язку з частими скандалами навколо колишнього командира батальйону “Донбас” Національної Гвардії України – Семена Семенченко (у тому числі і останнім, що трапився в США під час виступу відомої української співачки Анастасії Приходько), змушені звернутися з офіційною заявою:
1. Окремий батальйон спеціального призначення “Донбас-Україна” Збройних Сил України не підтримує з громадянином Семеном Семенченко ніяких взаємин і не має з ним нічого спільного. Однак ми тісно пов’язані з ім’ям підрозділу НГУ “Донбас”, так як багато хто з нас почали військову службу в цьому підрозділі в червні 2014 року. Нам не байдужі честь і гідність батальйону НГУ “Донбас”, адже з цим батальйоном в минулому були пов’язані наші долі, пам’ять про наших полеглих побратимів.
2. Ми цінуємо роль Семенченко в заснуванні та популяризації підрозділу “Донбас”, проте змушені зазначити, що нинішнім поведінкою і витівками, громадянин Семенченко порочить не тільки свою честь, але й честь батальйону НГУ “Донбас”.
3. Командування та бійці батальйону ЗСУ “Донбас-Україна” висловлюють щиру підтримку побратимам з батальйону Національної Гвардії “Донбас” в тій непростій ситуації, в якій вони опинилися у зв’язку з негідною та ганебною поведінкою свого колишнього командира.
4. Ми розуміємо, що багатьом бійцям НГУ на передовій зараз нелегко. Ми робимо все можливе, щоб прискорити професійну підготовку наших новобранців і вже у складі Збройних Сил України прийти на допомогу всім нашим побратимам НГУ. Висловлюємо свою підтримку підрозділу НГУ "Донбас", з яким пов’язано чимало і щиро шкодуємо про всі скандалах, з якими пов’язаний колишній командир цього батальйону.
5. Від імені всіх колишніх товаришів по службі Семенченко ми приносимо свої вибачення громадськості України і висловлюємо своє глибоке співчуття через те, що трапилося.
Честь українського офіцера, будь то чи офіцер Національної Гвардії, чи офіцер Збройних Сил України, повинна бути кришталево чистою. Такою ж чистою, як і наша спільна любов до Батьківщини.
З повагою до всього українського народу,
командування та бійці батальйону "Донбас-Україна".



Теги: Украина, скандал, Анастасия Приходько, батальон "Донбасс", Семен Семенченко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх