Жебрівський: повертати окупований Донбас потрібно шляхом великої війни з Росією

08.04.2016 19:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жебрівський: повертати окупований Донбас потрібно шляхом великої війни з Росією

Про це він заявив у п'ятницю в ефірі "5 каналу", передає "Українська правда".

За його словами, Росія готова ввести свої війська в достатньо серйозних об'ємах і готова бомбардувати не лише Донеччину.

"Це буде відкрита серйозна війна між Росією і Україною. Я готовий і, в принципі, хотів би цього всього, тому що я чітко бачу – вибори, не вибори, але поки не буде стояти гарнізону українського війська в Донецьку, в Сніжному, в Торезі, поки не буде введена військово-цивільна адміністрація, яка насправді нав'яже … нормальний, демократичний порядок денний для тих людей, то нам дуже довго буде витягувати їх з того анабіозу, в який їх завели Захарченко і Плотницький, а фактично Путін", – сказав він.

На думку Жебрівського, на сьогодні українська армія є боєздатною і готова за два тижні очистити територію, тимчасово окуповану російськими терористичними військами.

Нагадаємо, раніше спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін заявив, що якби Росія воювала з Україною, цей конфлікт тривав би "максимум чотири дні".

"Якби з якихось причин Росія змушена була б вести військові дії, відбивати агресію країни, порівнянної за своїм потенціалом з Україною, то я сподіваюся, що всі розуміють, скільки б днів цей конфлікт тривав: два, три, максимум чотири дні. І всі розуміють, який результат був би цього конфлікту", — зазначив Наришкін.


Фото: 112.ua/

Теги: Донбасс, Донецкая область, губернатор, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх