У центрі Києва знайшли склад з боєприпасами (ФОТО)

13.10.2016 19:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У центрі Києва  знайшли склад з боєприпасами (ФОТО)

У нежитловому приміщенні на вулиці Грушевського в Києві виявили склад із боєприпасами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, пише unian.ua.

«Щойно у центрі столиці, у нежитловому приміщенні на вул.Грушевського, співробітниками ГУ Нацполіції міста Києва та СБУ виявлено склад із боєприпасами. Зокрема, 5 бойових гранат РГД та Ф-1, 1,5 кг тротилу та кілька сотень набоїв», – написав він.

Шкіряк висловив припущення, що боєприпаси планували залучити ворожі сили під час маршу патріотів у День захисника України.

 «Ймовірно, антидержавну криваву диверсію з боку ворожих сил (російських спецслужб) планували здійснити під час маршу патріотів, присвяченому Дню Покрови Пресвятої Богородиці – Дню захисника України. Схрон терористів знаходився на маршруті запланованої урочистої ходи. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, з’ясовуються всі обставини», – написав він.

Шкіряк також наголосив, що незважаючи на це, усі урочисті заходи відбудуться за планом, згідно із заявками, поданими організаторами. Він також наголосив, що підрозділи МВС, Нацполіції, Національної гвардії та СБУ перебуватимуть у стані підвищеної готовності й негайно відреагують на будь-які виклики.



Фото: www.unian.ua/

Теги: Донбасс, Киев, боеприпасы, склад
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх