Рабинович: Путін віддав наказ вбивати

22.12.2016 07:24
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Рабинович: Путін віддав наказ вбивати

Блогер Слава Рабинович у власному блозі на ресурсі ONLINE.UA наголошує, що вбивство російського посла в Анкарі є прямим продовженням політики Кремля закордоном, - про це інформує replyua.net.

Блогер зауважує, що до цього президент РФ Володимир Путін заявляв, що Сирія – найкращий полігон для військових навчань, а постпред РФ в ООН Віталій Чуркін говорив, що дітей в Алеппо навмисно притрушують пилом для того, щоб видати за постраждалих. Саме тому Андрія Карлова (посол РФ в Туреччині, застрелений двома днями раніше в Анкарі - ред.) не шкода – він прямий виконавець волі Путіна і добросовісний колега Чуркіна. Путін наразив його на небезпеку. Але ця небезпека існує і для пересічних російських громадян – на підтвердження цього можна згадати хоча б катастрофу пасажирського літака над Синаєм. І ті, хто звинувачує блогера в черствості, мають згадати, що за понад двома сотнями громадян РФ тоді не було оголошено жалоби – навпаки, з піснями і танцями відсвяткували Геловін, День народної єдності, День МВС та Річницю більшовицького перевороту.

Але насправді дозвіл безкарно вбивати російських громадян Путін дав ще раніше – нагородивши Рамзана Кадирова, якого підозрювали у причетності до вбивства Бориса Немцова. Саме тоді багато псів режиму почули наказ вбивати, - наголошує Рабинович. 

 

Источник: replyua.net.



Теги: Украина, , Донбасс, Путин, война, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх