В окупованому Криму ціни ростуть навіть швидше, ніж в Росії

29.12.2016 08:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В окупованому Криму ціни ростуть навіть швидше, ніж в Росії

Окупований Крим став абсолютним лідером за зростанням цін серед суб’єктів Російської Федерації та територій, що нею незаконно контролюються, - про це replyua.net інформує з посиланням на матеріали видання «15 минут».

Так, нещодавно Росстат оприлюднив дані економічної статистики у регіонах та на окупованій території. За індексом споживчих цін окуповані Крим та Севастополь знаходяться на першому місті, випереджаючи навіть російські регіони, де традиційно «дорого» жити – Москву та Санкт-Петербург. Індекс споживчих цін на окупованому півострові сягнув ста семи відсотків, тоді як середній показник для Росії – сто п’ять відсотків. Таким чином, можна дійти висновку, що в окупованих Криму та Севастополі зростання цін є найбільш стрімким серед всієї вибірки, що не кореспондується з рівнем доходів.

Ще більш пригнічує пересічних мешканців окупованого півострову динаміка цін на послуги житлово-комунального господарства. Наприклад, в окупованому Севастополі значення індексу цін сягнуло показника в сто тридцять один відсоток. На другому місці – Крим з показником сто двадцять чотири відсотки. При цьому, у Росії ЖКГ-послуги подорожчали в середньому на п’ять відсотків. 

 

Источник: replyua.net.



Теги: Россия, Донбасс, Крым, цена, рост цен
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх