В район Горлівки бойовики перекинули підрозділ ППО – Тимчук

20.02.2017 12:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В район Горлівки бойовики перекинули підрозділ ППО – Тимчук

На своїй Facebook-сторінці військовий експерт та народний депутат Дмитро Тимчук повідомив про постійне посилення позицій проросійських терористів в районі окупованої Горлівки, про що передає replyua.net. Зокрема, протягом останніх двох днів очевидці зафіксували прибуття туди мінометного підрозділу та підрозділу ППО. 

У відповідності до інформації Тимчука, в район населеного пункту Безіменне, у якому розміщена військова база противника, прибула колона, яка складається з семи Уралів та КАМАЗів, а також трьох бойових машин піхоти – БМП-2. Ворог також перекинув на Вітряну не менше трьох одиниць артилерійської системи 2С1 «Гвоздика» 122-мм, а ще у тому ж населеному пункті стало відомо про розгортання батареї 122-мм гармат-гаубиць Д-30А (яка складалася з чотирьох одиниць), зазначив Дмитро Тимчук. 

Нові сили проросійських терористів весь час продовжують прибувати до Горлівки. Всього за кілька останніх днів російська сторона надіслала туди біля п’яти одиниць ЗіЛ-131, у яких є міномети 120 міліметрів. Також відомо про прибуття до цього населеного пункту підрозділу протиповітряної оборони, який складається з трьох зенітно-ракетних комплексів «Стріла-10М», зазначив експерт. 



Теги: Донбасс, Горловка, Тымчук
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх