На Одещині звільнили прокурора-вбивцю

02.03.2017 19:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Одещині звільнили прокурора-вбивцю

У четвер, 2-го березня, на Одещині було звільнено представника прокуратури, який став винуватцем смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Про це сьогодні повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області, інформує replyua.net.

«Слідчі прокуратури Одеської області повідомили про підозру в скоєнні ДТП в районі населеного пункту Кислиці прокурору місцевої прокуратури Ізмаїлу. Наказом головного прокурора Одещини від 2-го березня 2017 року було звільнено з органів прокуратури у зв’язку з вчиненням даного злочину. В найближчий час прокуратура буде звертатися до суду з метою обрання міри покарання для підозрюваного. Наразі триває судово-медична експертиза. Перевіряються інші деталі ситуації», - зазначається у тексті повідомлення.

Під час проведення невідкладних слідчих дій було встановлено, що прокурор під час скоєння ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські оформили протокол за фактом водіння автотранспортом в нетверезому стані. Наразі триває досудове розслідування. Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспортна пригода в селі Кислиці сталася в ніч на 26-те лютого. В результаті п’яного ДТП за участі прокурора Одеської області загинула жінка. 




Теги: Донбасс, Одесса, прокурор, освобождение
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх