Бойовики ОРДЛО намагаються приховати злочини проти мирного населення - ГУР

14.03.2017 16:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Бойовики ОРДЛО намагаються приховати злочини проти мирного населення - ГУР

Командири проросійський бойовиків на Донбасі продовжують здійснювати перевірку військових частин та інших збройних формувань терористів для покращення ситуації з поведінкою. Про це у вівторок, 14-го березня, у себе на Фейсбуці повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України, передає replyua.net.

«Під час перевірки було встановлено, що підрозділи та сполучення регулярно здійснюють правопорушення проти цивільних громадян. Так, з метою не псувати якість статистики, командири окремих формувань намагаються вирішувати питання з самопроголошеними правоохоронними органами, оскільки часто трапляється, що під час правопорушення бойовики опиняються в руках «поліції», - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що підґрунтям для порушення порядку частіше за все являється зловживання алкоголем, який заборонений у самопроголошених республіках для бойовиків, які знаходяться на службі.

Найбільшу кількість порушень, пов’язаних зі зловживанням алкоголю та наркотиків, було виявлено у 3-й окремій мотострілецькій бригаді та у 9-му окремому штурмовому полку 1 АК Збройних сил Росії. Вказується, що у вигляді покарання за порушення з окупантів знімають частину платні. 



Теги: Донбасс, преступление, ДНР, ЛНР, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх