Колишній керівник СБУ розповів про один важливий нюанс щодо вибухів у Балаклії

23.03.2017 14:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Колишній керівник СБУ розповів про один важливий нюанс щодо вибухів у Балаклії

Вибухи на складі боєприпасів в місті Балаклія Харківської області могли бути як результатом диверсії, так і результатом самозаймання. Як передає replyua.net, таку точку зору журналістам одного з видань висловив екс-глава СБУ Ігор Калінін. Він підкреслив, що остаточні висновки можна робити після того, як на місці події попрацює комісія. Разом з тим Калінін сказав: «диверсії я не виключаю - в країні війна».

Але якщо мова йде дійсно про диверсію «на такому великому об'єкті, який і в мирний час охороняється дуже ретельно, необхідний людський фактор», - переконаний він. «Повинна бути група диверсантів або один диверсант, який би зміг проникнути на об'єкт, або запустити дрон з вибухівкою», - зауважив Калінін. Крім того, «вартові на посаді повинні були бачити ці дрони, повинні були контролювати повітряний простір», - додав він.

Як сказав екс-глава СБУ, комісія повинна з'ясувати, яким чином такий об'єкт, як цей склад, який відноситься до особливо важливих об'єктів, залишився без належного прикриття, оперативного забезпечення з боку військової контррозвідки, з боку охорони і оборони особовим складом Міністерства оборони. 



Теги: Донбасс, Балаклея, трагедия, взрыв, СБУ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх