Рада Балаклійського району виділила кошти на ліквідацію наслідків пошкоджень

27.03.2017 08:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Рада Балаклійського району виділила кошти на ліквідацію наслідків пошкоджень

Балаклійською районною радою було виділено два мільйони гривень для ліквідації руйнівних наслідків пожежі на артилерійських складах Міністерства оборони, які призвели до вибухів боєприпасів, інформує replyua.net з посиланням на «Новое время».

Відповідне рішення було прийнято під час позачергової сесії цієї неділі, 26 березня. Крім того очільник Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський заявив, що ключовою проблемою на сьогоднішній день залишаються пошкодження житлових будівель регіону. Місцевим жителям надаються будівельні матеріали для первинного ремонту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фахівці закінчили розмінування території Балаклії та навколишніх населених пунктів. Відповідні дані оприлюднила голова Харківської ОДА Юлія Світлична. За інформацією обласної влади, на сьогодні вдалося поновити електропостачання на 95 %. Газопостачання буде в місті за 2-3 днів. Також в Міноборони сьогодні,26 березня, повідомили, що на території складу загасили більшість осередків тління. В регіоні ведеться постійне спостереження з повітря за ситуацією на складах. 



Теги: Донбасс, Балаклея, деньги, пожар, ликвидация
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх