Теракт в Росії: Нацполіція посилює заходи безпеки

03.04.2017 19:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Теракт в Росії: Нацполіція посилює заходи безпеки

Національна поліція посилює заходи безпеки на всіх станціях Метрополітену до кінця проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у зв’язку з терактом, який відбувся сьогодні, 3-го квітня, у російському місті Санкт-Петербург. Про це під час розмови з кореспондентами розповів прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, передає replyua.net.

«У зв’язку з останніми подіями, які відбулися у Російській Федерації, у місті Санкт-Петербургу, керівництво Національної поліції України прийняло рішення посилити патрулювання на всіх станціях метро у містах Київ, Харків та Дніпро», - зазначив він. «Посилення безпеки відбудеться за рахунок залучення додаткових патрулів поліції. Також до підтримки порядку мають приєднатися і військовослужбовці Національної гвардії. Також будуть працювати вибухотехніки та кінологи», - додав Тракало.

«Національна поліція закликає громадян та гостей держави повідомляти правоохоронців у разі виявлення підозрілих предметів, які знаходяться без нагляду. Ми просимо всіх поставитися з розумінням до таких заходів посилення безпеки», - наголосив представник Нацполіції. Він зауважив, що посилення безпеки відбувається на упередження не лише через теракт в Росії, але і через події в Європі. 




Теги: Украина, Донбасс, полиция, взрыв, теракт
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх