Росіянам значно ускладнять життя в Україні – депутат

13.04.2017 13:47
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Росіянам значно ускладнять життя в Україні – депутат

Нардеп від «Народного фронту» у Верховній Раді Микола Княжицький заявив, що у вищого законодавчого органу України великі шанси схвалити проект закону, який може створити багато труднощів для росіян, які хочуть отримати українське громадянство. Про це інформує replyua.net з посиланням на «Обозреватель».

Княжицький зазначив, що у нового законопроекту дуже великі перспективи, оскільки агресія з боку Росії триває. «Сама ідея існування цього законопроекту - вже добре. Наприклад, це неприпустимо, щоб українське громадянство отримувала людина, які має навіть непряме відношення до терористичних актів в Сирії або на Донбасі », - підкреслив народний депутат. За словами парламентаря, він поки не знає, чи пройде цей законопроект у Верховній Раді, однак це буде залежати від того, наскільки професійно його пропишуть.

Нагадаємо, що раніше профільний комітет Верховної Ради прийняв до розгляду законопроект, який спрямований на обмеження надання українського громадянства жителям Росії. Варто також відзначити, що влада України також не виключає введення візового режиму з Російською Федерацією. 



Теги: политика, , закон, россияне, гражданство
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх