Українські роботодавці отримають виплати за призваних до військової служби співробітників

13.04.2017 19:16
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Українські роботодавці отримають виплати за призваних до військової служби співробітників

Кабінет міністрів України прийняв рішення про поновлення виплат компенсацій для роботодавців, працівники чиїх установ пішли служити до лав Збройних сил України, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Компенсації виплатять за період 2014-2015 р. в розмірі середнього рівня заробітної плати працівників, які пішли на військові службу. Таку інформацію оприлюднило офіційне представництво Міністерства соцполітики. Компенсації виплатять тим роботодавцям, які ще не отримали грошові виплати в повному обсязі раніше у 2015 році. Кошти виділять з українського державного бюджету за 2017 рік.

Передбачається, що відповідну компенсацію отримають приватні підприємці, установи, організації, фермерські господарства, виробничі кооперативи сільськогосподарського типу незалежно від підпорядкування і форми власності і фізичні особи-підприємці у розмірі середньої зарплати співробітників, яких призвали на строкову військову службу, які потрапили під мобілізаційну хвилю або були прийняті на військову службу за контрактною формою. 



Теги: Донбасс, военнослужащий, выплаты

Вверх